7kk statistiikka ja ensi vuoden tavoitteet

Polarin mittari tuli käteen toukokuussa, joten vuoden jälkimmäiseltä puoliskolta on liikunnan määrästä varsin hyvä statistiikka. Noita lukuja on mielenkiintoista tutkailla, ja sen perusteella asettaa jotain tavoitteita tai haaveita ensi vuodelle.

7kk Statistiikka

Olen yllättynyt viimeisen seitsemän kuukauden liikunnan määrästä. Polar sanoo että liikuntaa on tullut kesäkuun alusta joulukuun loppuun 255 h 19min. Aikajaksossa on 214 päivää, eli keskimäärin hyvän matkaa yli tunti päivässä on tullut liikuntaa. Tunti päivässä ei ole ollut mikään tavoite, mutta olen vain yllättynyt että liikuntaa tulee niin paljon, kun tuntuu että eihän tässä perhe-elämän keskellä millään löydy tuntia päivässä liikunnalle, näkyy löytyvän. Erityisen yllättynyt olen siitä että syksykauden liikuntamäärät on olleet niinkin korkealla tasolla kuin ovat. Elokuu 44h, syyskuu 38h, lokakuu 33, marraskuu 43h ja joulukuu 31h.

Työmatkapyöräilyn määrä on merkittävä, sitä näkyy kertyneen 90 tuntia, maastopyöräilyä 143 tuntia, ja siitä pelkästään viikon Ruotsin kisareissulla 31 tuntia.

Ensivuodesta on tulossa erilainen, sillä näillä näkymin meille on tulossa perheenlisäystä tammikuussa. Liikuntaa tärkeämpää on tietenkin perheen hyvinvointi, ja se säätelee liikunnan ja harrastamisen määrää. Vielä kun ei yhtään tiedä että minkälainen tyyppi sieltä perheeseen tulee ja miten se meidän perhe-elämään vaikuttaa, niin minimitavoitteeksi olen asettanut että pääsisin ajamaan kolme Enduron SM-sarjan kisaa. Haaveissa on että pääsisin kiertämään kaikki SM-sarjan kisat ja sen lisäksi Åressa ajettavan European Enduro Seriesin kisan, tai sitten jonkun EWS kisan muualla Euroopassa. Sen lisäksi voisi laittaa tavoitteeksi että tuollainen 1h liikuntaa päivässä keskiarvoon pääsisi puolivuositasolla.

Kategoria(t): Ajelut, Muu pyöräily. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s