Tornikeskus Cup

Tornikeskuksessa on tänäkin keväänä loistava Tornikeskus Cup pyörimässä. Homma on yksinkertainen. Joka torstai aikavälillä 19.5-30.6 on jokin reitti merkitty ja varustettu ajanottolaitteilla. Ilmestyt paikalle klo 18.15 mennessä, maksat pari kymppiä ja saat hissilipun sekä kilpailunumeron. Ajat merkittyä pätkää niin monta kertaa kuin haluat tai ehdit, aina kun tulet maaliin niin saat tietää paljonko sen laskun aika oli. Ajanotto oli kyllä näppärä systeemi, muuta kuin ajelee porteista läpi, muusta ei tarvitse kuskin huolehtia. Mahtava paikka kokeilla eri ajolinjoja, ajotyylejä ja rengaspaineita ym. Kuten nimi antaa ymmärtää, niin osa hommaa on myös Cup kilpailu, neljän parasta sijoitusta lasketaan yhteispisteisiin.
Homma toimii rivakasti ja hyvin ehtii parin tunnin aikana ajella muitakin reittejä, freeride baanakin oli erinomaisessa kunnossa ja hauskaa hypittävää.

Itse kävin juuri Messilää edeltävänä torstaina ajamassa, erinomainen valmistautuminen kyllä kisaviikonloppuun. Ehti jo kokeilla että mitä se oma ajaminen on kun yliyrittää, ja sitten taas sai aikoja parannettua kun otti rauhallisemmin. Tällä viikolla en itse päässyt, mutta ensiviikolla kyllä taas menossa. Facebookista löytyy lisäinfoa.

Screen Shot 2016-05-26 at 22.13.03

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Tornikeskus Cup

  1. TT sanoo:

    Onnistuuko Processilla normi lenkkiajo miten? Pitäis löytää monipuolinen pyörä kevyeen bikeparktouhuun ja lenkkeilyyn.

    • tapiokymalainen sanoo:

      Kyllä sillä tulee normaalia lenkkiajoa tehtyä, mutta kyllä ne Processilla ajetut lenkit on enemmän semmoisia ylämäki-alamäki ajeluita. Processin sopivuus lenkkiajoon riippuu minusta paljon siitä missäpäin asut, PK-seudulla missä mäkeä on vähemmän käy tasamaajyystö Processilla tylsäksi. Jos asut jossain isompien korkeuserojen äärellä, niin sitten sopinee paremmin. Toinen kysymys on että mikä on painotus lenkkiajon ja bikeparkki ajelun välillä. Jos normaalia lenkkiajoa on enemmän ja välillä käyt parkissa, niin silloin 134 on kyllä parempi valinta kuin tuo 153.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s