Napsautin

Kuinka Napsautin toimii:

Napsauttimia on nyt kolmea kokoa:

– Alkuperäinen Napsautin, näppärä kuljettaa ja sopiva kaikkeen normaaliin maastopyörä ja CX käyttöön. Tehty 2kg sammuttimesta.

– Large, tarvittava lisävoluumi tiukempiin DH-renkaisiin ja plussa koon renkaisiin. Tehty 3kg sammuttimesta. Harvinaisuus, mutta näitä minulla on nyt saatavilla.

– Läskinapsautin, läskipyörille, tai jos haluat laittaa useamman renkaan yhdellä täytöllä. Tehty 6kg sammuttimesta, testattu ja toimii suurimpien läskirenkaidenkin kanssa.

Jos haluat Napsauttimen ole yhteydessä -> tapioky@gmail.com tai 044-2704922  Hinta 59€ Maksutapa: lasku sähköpostiin.

Napsauttimen voit myös tilata Hi5bikesin verkkokaupasta:
Hi5bikes

Napsautin on kierrätetystä jauhesammuttimesta rakennettu laite, jonka avulla saat helposti ja 100% varmasti tubeless renkaat nousemaan vanteelle. Napsautin on alun perin Samuli Loukon keksimä vekotin, ideasta kaikki kiitokset ja kunnia hänelle.

Nykyään onneksi renkaat usein nousevat vanteelle ihan vain pumpulla, mutta ei aina. Napsauttimen hyöty on se että se on 100% varma. Napsauttimen kanssa ei tarvitse läträtä saippuavedellä, käyttää sisukumia tai käydä huoltoasemalla. Eniten Napsauttimesta hyötyvät ne jotka eivät omista kompuraa, mutta toisin kuin Napsautin, kompura on hankala ottaa mukaan esim. kisareissuille.

Laitteella on 2 vuoden takuun. Kaikki Napsauttimet on käsityönä tehty kierrätetyistä sammuttimista ja koostuu n.98% kierrätysosista.

Mistä Napsauttimen voi ostaa?
Myyn itse niitä eri MTB-tapahtumissa Suomessa, ilmoitan täällä blogissani etukäteen kun otan niitä mukaan. Voit tulla myös hakemaan Napsauttimen luotani, osoite on Savelantie 8, Helsinki, ilmoitathan etukäteen että olet tulossa puh 044-2704922.

Lähtökohtaisesti en myy valmiita Napsauttimia postin tai matkahuollon kautta, mutta jos sinulla on tarve sellainen saada, ja meidän polut ei muuten lähiaikoina ole risteämässä niin laita minulle sähköpostia -> tapioky@gmail.com ja katsotaan mitä voimme tehdä.

7 vastausta artikkeliin: Napsautin

 1. Paluuviite: Ekat Napsauttimet valmiina! | Maastopyöräenduroa

 2. Paluuviite: Ekat kisat tulossa | Maastopyöräenduroa

 3. Paluuviite: Kisaraportti Messilästä | Maastopyöräenduroa

 4. Paluuviite: Laajavuori, Åre ja Napsauttimia | Maastopyöräenduroa

 5. Paluuviite: Tahkon ennakkofiiliksiä | Maastopyöräenduroa

 6. Panu Hokkanen sanoo:

  Moi!

  Katselin näitä ”Napsauttimia” ja pidän tuotetta hyvänä kierrätysideana ja muutenkin kätevä innovaatio. Juolahti kuitenkin mieleen että olettehan teettäneet kyseisille paineastioille koeponnistuksen ja huollon?
  Paineastian tarkastus- ja huoltoväli on 10-v joka hylätyissä sammuttimissa on luultavasti jo ylittynyt.

  Näitä vanhoja sammuttimia on kierrätetty yksityishenkilöiden toimesta ennenkin ja on sattunut vakavia läheltäpiti- sekä tapaturmaan johtaneita tilanteita kovien paineiden ja hapraiden osien summana. Riski on olemassa.

  En tarkoita moittia toimintaa, vaan varmistaa että hyvän idean saaneet eivät joudu joskus huonosti sattuessa liriin tuotteensa vuoksi.

  Jos asia on tuttu, niin hienoa. Siinä tapauksessa toivotan menestystä tuotteen kanssa.

  Nimimerkillä ”töissä pelastustoimessa”.

  • tapiokymalainen sanoo:

   Hei, aika hitaalla tulee vastaus, mutta kiitos, hyvin aiheellisia kysymyksiä. Kyllä, asia on tuttu, sillä kuten arvelitkin suurimmassa osassa käyttämistäni sammuttimista on tuo 10 vuoden ikä tullut vastaan. Olen Tukesin asiantuntijoiden kanssa tämän asian aikanaan selvittänyt, ja heidän näkemyksen mukaan Napsautin käytössä olevat paineet suhteessa tilavuuteen on niin pieniä että merkittävää vaaraa ei ole. Napsauttimessahan ei saa käyttää yli 6 bar painetta. Huollan nuo paineastiat ja testaan ne oman valmistusprosessin yhteydessä 10bar testipaineella.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s